Читаємо молитви святий Матрони Московської

Про новоявленої святий Матрони хоч раз чув кожен православний. До могили стариці, яка знаходиться в Москві на території Покровського монастиря, люди з’їжджаються з усіх куточків земної кулі. Парафіяни вірять, що молитви Святої Матрони допоможуть в будь-якій біді, здатні зцілити і направити на шлях істинний кожного, хто звернувся за допомогою.

Підготовка до молитви

Підготовчий процес має величезне значення, якщо ви бажаєте, щоб задумане здійснилося. Список правил і рекомендацій не великий, але, неодмінно вимагає уваги. Ознайомтеся з простими правилами, перш ніж приступати до читання молитви.

  1. Будьте смиренні і щиро вірте в диво;
  2. Надавайте допомогу нужденним і не скупіться на пожертвування церкви;
  3. Не зайвим буде сповідатися і причаститися перед молитовним зверненням;
  4. Просити можна за себе і своїх близьких;
  5. Будьте терпимі до оточуючих. Часто старица допомагає тим, хто просить через простих людей.

Зцілення через молитви

Нерозділене кохання, страждання, самотність … Є 100% білий спосіб залучити справжню любов в своє життя! Дія амулета любові вже перевірили на собі багато жінок і чоловіки. З його допомогою ви нарешті отримаєте справжні, гармонійні стосунки … Читати далі … Читати далі … http: //cpagetti2.com/53hV/sub1/sub2/sub3/sub4/sub5

Молитва, яка дарує зцілення від усіх хвороб, найчастіше читається на могилі з мощами святої. Ще за життя старица говорила, що буде просити про милість Всевишнього Пана до всіх, хто звернеться до неї з молитвою. Однак, якщо у вас немає можливості відвідати монастир, то ви можете читати текст в церкві або навіть вдома. Великомучениця почує ваші молитви де б ви їх не вимовляли.

Ось текст, який потрібно читати для душевного і тілесного зцілення себе і своїх близьких:

Про блаженна стариця, мати Матрона, почуй і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі,

Навикшая у всьому житті твоєму прііматі і вислушіваті всіх стражденних і скорботних,

З вірою і надією до твого заступництва і допомоги вдаються, швидке поможеніе і чудесне зцілення всім подавав.

Та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних,

Бентежним в многосуетном цім світі і нігдеже обретающим розради і співчуття у скорботі душевних і допомоги в хворобах тілесних.

Зціли хвороби наші, визволи від спокус і мучительства диявола, пристрасно воюющаго, допоможи донести життєвий свій Хрест,

Знести всі тяготи життя і не втратити в ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших зберегти,

Сподівання і надію на Бога міцну мати і нелицемірну любов до ближніх.

Допоможи нам відійду з житія цього досягти Царства Небесного з усіма угіддями Богу,

Прославляють милосердя і доброту Отця Небесного, в Троїце славимого, Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь.

Пам’ятайте, що просячи про допомогу у святої Матрони, не варто відмовлятися від медичного втручання та медикаментозного лікування.

Матрона допоможе в будь-який життєвої ситуації

У Святий стариці просять не тільки зцілення, існують молитви для сім’ї, любові, матеріального благополуччя і вирішення багатьох життєвих проблем, які рано чи пізно виникають у кожного з нас.

Наприклад, жінки, у яких не виходить зачати дитину, в молитвах просять допомоги саме у Матронушки. Ця молитва має величезну міць і здатна творити справжні чудеса, навіть у випадках, коли лікарі безсилі і радять змиритися з безпліддям. Бувало, що пара не один рік проходила лікування, але зачаття так і не відбувалося, але варто було жінці відвідати Монастир, де похована мучениця, як вагітність наступала найближчим часом. Ось текст, який слід читати парі благаючих про зачаття:

О, блаженна мати Матрона, до твого заступництва вдаємося і тебе слізно благаємо.

Яко імущу велие відвагу по Господу, пролий теплу молитву за своїх рабів, в скорботі душевній перебувають і допомоги від тебе просять.

Істинно бо слово Господнє: просите і дається вам і паки: яко аще два від вас радилися, на землю про всяку річ, її ж аще просити, буде има від Отця Мого, іже на небесах.

Почуй убовоздиханія наша і донеси до престолу Владична, і діжі ти предстоіші всми, яко багато може перед Богом молитва праведника.

Та не до кінця забуде нас Господь, але дивиться більше з висоти небесної на скорботу рабів Своїх і плід лона на корисне дарує.

Воістину, Богідете хощет, тако сотвори Господь Аврааму і Саррі, Захарії і Єлисаветі, Йоакима і Анни, з ним же молі.

Тако І нехай Господь Бог і нам по милості своєї і невимовного людинолюбства.

Нехай буде благословенне ім’я Господнє благословенне і від нині і до повіку. Амінь.

Молитва також допоможе зберегти вже настала вагітність.

Найпростіші молитви

Найкоротша, але дієва молитва звучить так:

Свята праведна стариці Матрона, моли Бога за нас!

Ця молитва універсальна, використовувати її можна в будь-якій ситуації:

Свята праведниця матінка Матрона! Всім людям ти помічниця, допоможи і мені в біді моїй (озвучте свою проблему). Не покинь мене допомогою і заступництвом своїм, моли Господа про рабі Божому (ім’я). В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Обряд на одужання дитини

Потрібно піти до церкви і залишити записку за здоров’я дитини, а також прочитати текст у ікони святої Матрони:

Блаженна стариця Матрона, зціли моє болящі дитя, що не карай його за гріховні справи поколінь. Амінь!

Потім в церковній лавці купуються іконки Ісуса, Пантелеймона і Московської Матрони, там же набувають і три свічки. Будинки розставте ікони, запаліть свічки і скажіть:

Трійця Єдиного Бога, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь!

Молитву потрібно вимовити мінімум три рази. Даний обряд має колосальну силу і може зцілювати хвороби навіть невиліковні, повторювати його потрібно до повного одужання дитини.

подячні слова

Хоч в більшості випадків багато славлять Господа і готові догоджати Богу і Святим лише коли потребують допомоги і зцілення, не зайве знати, що існують і подячні молитви.

Ось текст однієї з них:

Свята праведна Матушка Матрона, заступниця наша і прохачка перед Господом.

Дивишся Ти своїм поглядом духовним і в минуле, і в майбутнє, все відкрито Тобі!

Я вдячна Тобі за допомогу і захист Твою Пресвяту!

За прекрасну свою сім’ю, за люблячого відданого, турботливого, здорового чоловіка \ жінку (ім’я).

За розумну, красиву, здорову, люблячу дочку \ сина (ім’я), за здорову маму (ім’я) і тата (ім’я).

Дякую за все, що є у мене, за роботу, за підтримку, за захист, за всіх чудових людей, які оточують мене!

Будь ласка, передай мою Подяка на Божий престол, всім Святим.

Блаженна Матушка Матронушка, я дуже Тебе вдячна!

Я щиро бажаю щастя і здоров’я, процвітання і самого найкращого для кожного!

Дякую! Дякую! Дякую!

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Амінь. Амінь.

Матрона Московська ще за життя говорила, що Бог єдиний і, що віра православна здатна творити чудеса. В юності Матронушка дуже любила білу бузок, сьогодні на її могилі завжди є ці квіти. Якщо ви бажаєте потрапити стариці, принесіть бузок на її могилу. Також варто вшанувати пам’ять 2 травня (день її смерті). Мучениця донесе всі ваші прохання до Царства Небесного і буде благати Господа про поблажливість і прощення гріхом всім хто звернувся до неї.