Салат з яєчними млинцями: фото рецепт на святковий стіл

Всім привіт! Я сьогодні хочу вам представити ще одне красиве і смачне блюдо – салат з яєчними млинцями, правда незвично? А ще я прикрасила свічкою, що на новий рік виглядає по-святковому.

Салат з яєчними млинцями: фото рецепт на святковий стіл

Пропоную цікавий рецепт салату, основою якого є яєчні млинці. Вони використовуються в салаті замість звичних варених яєць. Особливо смачним виходить салат з яєчних млинців з куркою, заправлений майонезним соусом. Але відварене куряче філе можна замінити копченим, а при бажанні зовсім поміняти на інший вид м’яса або ковбасу. Салат трохи змінить свій смак, але при цьому буде таким же ніжним і смачним. Яєчні млинчики також прекрасні в поєднання зі свіжим огірком, сиром і цибулею.

Салат з яєчними млинцями: рецепт на святковий стіл

Салат на завершення я трохи прикрасила, сформувавши подобу новорічної свічки, щоб атмосфера була наповнена святом. Салат, приготований і оформлений власними руками, втамовує не тільки голод, а й спрагу творчості.

Продукти для приготування

Що необхідно:

  • 2 курячих яйця;
  • 200 г філе курки;
  • 1 огірок;
  • 100 грам твердого сиру;
  • ? частина фіолетовою цибулини;
  • 2 столові ложки салатного майонезу;
  • рафінована олія для смаження;
  • сіль перець.

Як приготувати салат з яєчними млинцями

Покроковий рецепт салату:

Філе курки помістіть в сотейник з водою, встановіть на плиту, варіть до готового стану протягом 10 хвилин після моменту кипіння, воду при цьому трохи присмачити сіллю. Філе повністю остудіть і настругати продовгуватими смужками.

Яйця розбийте в глибоку миску, додайте дрібку солі і перцю, швидко збовтайте віночком або вилкою, отримуючи однорідну яєчну масу.

Сковороду розігрійте на плиті, змастіть її невеликою кількістю масла, слідом влийте суміш з яєць, смажте на невеликому нагріванні під закритою кришкою близько 2 хвилин. Потім трохи схопився омлет акуратно переверніть дерев’яною лопаткою, знову обсмажте його протягом 2 хвилин.

Омлет остудіть, після розділіть ножем на невеликі смужки.

Огірок вимийте, обріжте хвостики, наріжте довгастої соломкою.

Сир твердих сортів настругати аналогічним способом.

Всі підготовлені складові з’єднайте в одній ємності. Головку фіолетового лука відлущить, сполосніть, накришить кубиком, додайте до основного складу.

Суміш заправте майонезом, перемішайте, повністю огорнувши їм все компоненти.

Перекладіть салат в невеликій салатник, прикрасьте відповідно до новорічною тематикою, наприклад, сформувавши красиву свічку зі шматочка сиру і шматочків болгарського перцю. З боків викладіть листочки петрушки.


Смачного!

З наступаючими святами!