Швидкий суп з ледачими фрикадельками: рецепт фото

Підготовчий етап: 20 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Після приготування ви отримаєте 6 порцій

Як приготувати швидкий суп з ледачими фрикадельками: рецепт з фото

  1. Лук наріжте дрібними кубиками. Часник дрібно порубати
  2. Моркву наріжте кубиком або натріть на тертці
  3. Картопля наріжте брусочками або кубиком
  4. У каструльку налийте 2-3 ст.л рослинного масла, нагрійте і закиньте обсмажувати цибулю і часник до золотистого кольору
  5. Потім до цибулі відправте морква і обсмажуйте 3-4 хвилини до середньої м’якості моркви
  6. Наступним кроком відправте обсмажувати фарш до зміни кольору
  7. Коли фарш посвітлів додайте сіль і перець за смаком
  8. Після чого влийте близько 2 літрів води і доведіть до кипіння бульйон
  9. У процесі варіння на поверхні бульйону буде з’являтися пінка, яку потрібно знімати
  10. Коли морква проварилася в бульйоні 7-10 хвилин, закиньте картопля і готуйте до напівготовності (якщо морква натирали на терці, то можна карофель закидати відразу після закипання бульйону)
  11. Коли картопля буде майже готовий, всипати вермішель (якщо будете використовувати рис, то його потрібно закидати разом з картоплею)
  12. Коли картопля і вермішель будуть готові, додайте в суп дрібно нарізану зелень кропу і петрушки. Вимкніть вогонь і залиште суп настоятися 5-7 хвилин
  13. Готовий суп розлийте по тарілках і подавайте до столу. До супу можна подати сухарики, сметану і свіжу зелень

Смачного!