Суп з кабачків з фрикадельками: рецепт з фото

Підготовчий етап: 20 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Після приготування ви отримаєте 6 порцій

Як приготувати суп з кабачків з фрикадельками: рецепт з фото крок за кроком

  1. У чаші змішайте фарш, яйце і трохи хліба замоченного в молоці
  2. Посоліть, поперчіть і ретельно вимішайте. Готовий фарш приберіть в холодильник
  3. Кабачки очистіть від шкірки (якщо молоденькі, то можна не очищати) і наріжте середнім кубиком
  4. Болгарський перець наріжте смужками
  5. Картопля очистіть і наріжте кубиком
  6. Цибулю дрібно поріжте
  7. Моркву наріжте кружальцями, якщо велика – півколом
  8. Помідори або дрібно наріжте, попередньо знявши шкірку, або натріть на тертці
  9. Зелень і часник дрібно порубати
  10. Всі нарізані овочі, крім помідорів, спассеруйте НЕ невеликій кількості масла
  11. Перекладіть овочі в каструлю і залийте водою 500-800 мл. Накрийте кришкою і варіть 25-30 хвилин на середньому вогні
  12. Тим часом на сковорідці обсмажте часник, додайте до нього натерті помідори і томатну пасту і готуйте 5 хвилин
  13. Через 25 хвилин додайте помідори до овочів і дайте закипіти
  14. Посоліть і поперчіть і додайте спеції (лавровий лист, паприку, запашний перець)
  15. З фаршу сформуйте фрикадельки
  16. Обсмажте їх з двох сторін
  17. Обсмажені фрикадельки додайте в суп і варіть 5 хвилин
  18. В кінці додайте нарізану зелень і варіть ще 3-4 хвилини
  19. Готовий суп розлийте по тарілках і подавайте до столу з ложечкою сметани

Смачного!