Торт з печива без випічки – 4 простих покрокових рецепта торта з печива (+ фото)

Зовсім не обов’язково стирчати на спекотної, задушливій кухні годинами, творячи черговий кулінарний шедевр. Абсолютно легко і швидко готуються торти з печива і зовсім без випічки. Повірте, що ви жодного разу не заглянете в свою духовку за весь час приготування цих десертів, слідуючи моїм простим поетапні рецептами. А з домашньої техніки вам знадобиться тільки холодильник.

Покличте своїх дітей на кухню і запропонуйте їм зробити смачне частування, адже готувати разом – набагато веселіше! Впевнена, що вони не відмовляться, тому що творити подібний торт все одно що збирати конструктор. Їм обов’язково сподобається. А вже їсти солодощі, приготовані своїми руками, ще смачніше!

Торт з печива без випічки з сиром

Найпростіший торт з печива без випічки називається «Будиночок». Готується легко і швидко, з ним впорається навіть дитина!

Складові:

  • 400 г сиру (18%);
  • 21 шт. печива «Згущене молоко»;
  • 400 г вершкового масла;
  • 1,5 склянки цукрового піску;
  • 4 столових ложки порошку какао.

Як приготувати:

Підготувати шоколадну суміш: змішати в мисці з високими краями 200 г вершкового масла,? склянки цукру і порошок какао. Збити міксером;

Підготувати сирну начинку: перемішати сир,? склянки цукрового піску і 200 г м’якого масла. Збити міксером;

Для того, щоб зорієнтуватися якого розміру буде торт, розкласти на пергаментним папері печиво в три ряди по 7 штук.

Олівцем злегка намітити на папері довжину і ширину торта. Печиво тимчасово відкласти в сторону. Шоколадну суміш викласти на пергамент ложкою, а потім розподілити рівномірним шаром руками всередині наміченого контуру.

Зверху викласти шар печива лицьовою стороною вгору.

Викласти сирну начинку на середній ряд печива ложкою, потім розрівняти її руками у вигляді «гірки».

Прийшов час сформувати торт, за формою він повинен бути схожий на геометричну фігуру – трикутну призму. Для цього потрібно взяти довгі сторони кулінарного паперу і з’єднати торцями крайні ряди печива. Повинен вийти ось такий «будиночок».

Прибрати торт в холодильник на 12 годин. Коли він просочиться, то буде легко нарізатися. Смачного!

Торт з печива без випічки зі згущеним молоком

Популярний домашній торт з радянського минулого «Мурашник» – улюблений і перевірений рецепт. Він допускає використання і звичайної згущенки, і вареної – спробуйте і так, і так. Дуже смачно в обох випадках, але смак трохи відрізняється.

Складові:

  • 0,5 кг простого печива типу «Ювілейне»;
  • 1 банка згущеного молока;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 склянка горіхів;
  • мак або шоколадна крихта для прикраси.

Як приготувати:

  1. Згущене молоко зварити (близько 1,5 год.).
  2. Розм’якшене масло збити міксером зі згущеним молоком.
  3. Печиво подрібнити руками або покласти в поліетиленовий пакет і прокатати по ньому зверху качалкою.
  4. Горіхи підсушити на сковорідці і дрібно нарізати.
  5. У глибокій тарілці ретельно змішати всі інгредієнти.
  6. Викласти солодку масу на плоске блюдо у вигляді гірки.
  7. Зверху присипати маком або шоколадною крихтою.

Прибрати торт в холодильник для застигання мінімум на 10 годин.

Торт з печива без випічки зі сметаною

Мабуть, це найшвидший торт з усіх. Для нього майже не потрібно змішувати, подрібнювати і збивати інгредієнти, а пробувати його можна вже через годину-півтори. Але я все-таки раджу вам залишити його в холодильнику довше – так він стане тільки смачніше.

Відмінне, вже класичне поєднання смаків банана і шоколаду підкорить будь-якого!

Складові:

  • 0,5 кг сухого печива;
  • 0,5 кг сметани або несолодкого йогурту;
  • 250 г цукрового піску;
  • 4 банана;
  • 100 г шоколаду.

Як приготувати:

  1. Підготувати банани – нарізати їх кружальцями.
  2. Міксером збити сметану з цукром до повного розчинення.
  3. На плоскому блюді почати викладати торт шарами: перший – печиво, другий – сметанний крем, третій – банани.
  4. Повторити шари необхідну кількість разів.
  5. Кілька штук печива подрібнити в крихту.
  6. Торт прикрасити зверху крихтою шоколаду і печива.

Поставити в холодильник застигати і просочуватися.

Торт з печива без випічки з сиром і желатином

Дуже ошатний і святковий торт по типу «чізкейк», підійде для будь-якого торжества. Служить на дитячих днях народження чудової альтернативою звичайним десертів з жирним кремом. Використовуючи цей рецепт як основу, можна приготувати ще безліч різних тортиків з різноманітними фруктовими добавками.

Складові:

  • 0,5 кг сиру (бажано домашнього);
  • 0,5 кг вівсяного печива;
  • 0,3 кг сметани (жирність – 20%);
  • 0,2 кг вершкового масла;
  • 0,2 кг цукру;
  • 0,15 кг свіжої полуниці;
  • 0,15 кг свіжої малини;
  • 25 г желатину;
  • чай каркаде;
  • ванільний цукор – за смаком.

Як приготувати:

  1. Перемолоти печиво в крихту з маслом з використанням блендера.
  2. З отриманої маси сформувати в формі для торта нижній шар, покласти його в холодильник на 30 хвилин.
  3. Желатин залити 0,5 склянки гарячої води і залишити набухати 20-30 хвилин. Потім довести його до кипіння і дати трохи охолонути.
  4. Для сирної начинки перемішати сир, сметану, цукровий пісок і ванільний цукор ложкою. Потім збити суміш міксером, щоб розбити всі дрібні грудочки.
  5. Продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою набряклий желатин в сирну масу.
  6. Дістати з холодильника основу з печива, розкласти на ній ягоди малини і обережно залити зверху сирною сумішшю. Покласти в морозилку на 20 хвилин.
  7. Полуницю нарізати пластинами завтовшки 5 мм, і укласти верхнім шаром на торт для прикраси.
  8. Заварити 500 мл чаю каркаде, додати 2 ст. ложки цукру і желатин, приготований так само, як було зазначено вище.
  9. Розлити отриману рідину верхнім шаром на торт ложкою.

Відправити в холодильник на 30 хвилин до застигання.

Ну, і як вам рецепти десертів з печива без випічки? Чудові, правда? Торти виглядають приголомшливо, смачні настільки, що можна мова проковтнути, а витратити на їх приготування потрібно буквально півгодини вільного часу. Ідеальне ласощі, як не глянь!